Flexibele inzet van Digital Experts.

Detachering van onze eigen Digital Experts welke flexibel inzetbaar zijn. Per uur, dag, week, maand of voor langere tijd.

Maak kennis met Captimo®
Home » Detachering

Detachering van Digital Experts

Kan jouw organisatie wat extra handen gebruiken op het gebied van digitale zaken? Bijvoorbeeld voor een transformatietraject, automatiseringsslag of gewoon een paar extra handen door (tijdelijke) uitval van personeel? Dan zijn wij er voor je! Onze detacheringspool van digital experts biedt een flexibele schil met een zeer breed scala aan professionals.

Geen gedoe met verloning, verzekering, cao, pensioen of opzegtermijn. Gewoon een betrouwbare professional die snel aan de slag kan om jouw bedrijf verder te helpen. En het mooie is: ze staan er niet alleen voor want ons team van seniors, staat altijd klaar om onze mensen in het veld te ondersteunen, om de lat in jouw organisatie nét dat stukje hoger te leggen.

Onze detacheringspool van Digital Experts zijn stuk voor stuk toppers in hun eigen vakgebied. Ze hebben meerdere jaren praktische werkervaring en hebben aan een half woord genoeg.

Ze nemen belangrijk werk uit handen, zorgen snel voor meerwaarde en niet onbelangrijk: helpen jouw organisatie verder komen.

Voordelen van detachering via Captimo:

  • Flexibel
  • Beschikbaar van 8 tot 32 uur per week
  • Snel inzetbaar (morgen al!)
  • Geen opzegtermijn
  • Geen investeringen nodig in werkplek of apparatuur
  • Altijd een professional met meerdere jaren ervaring

Op zoek naar een Digital Expert?

Laat ons helpen en neem contact op met één van onze consultants: