Werk moet leuk zijn.

Werken is zoveel meer dan alleen een salarisstrook.

Home » Over Ons

Over ons

Captimo heeft een tweeledig doel: als eerste willen we de beste Digital Experts de perfecte baan bieden. Anderzijds willen we onze business partners helpen met de juiste mensen op de juiste plek.

We focussen ons volledig op “digitale functies” en richten ons voornamelijk op de Nederlandse arbeidsmarkt. We zijn geen ordinaire mensenhandelaren of “CV-bombers” en we onderscheiden ons van de grijze massa doordat we allemaal een ondernemersachtergrond hebben. We kunnen ons dan ook als geen ander inleven in onze opdrachtgevers. Maar naast een gezonde dosis mensenkennis en empatisch vermogen gaan we een stuk verder door de inzet van data en profiling. Met onze zelf ontwikkelde zoekmachine kunnen we snel een shortlist maken van geschikte kandidaten om sneller met geschikte kandidaten aan tafel te zitten. Daarnaast stoppen we veel tijd in het leren kennen van onze partners en experts. Want alleen door hen door-en-door te kennen, kunnen we zorgen voor een goede match.


Onze missie

De juiste mensen op de juiste plek en daardoor nét dat beetje meer geluk in onze levens. Niets meer, maar ook zeker niets minder!

Onze visie

Werk is zoveel meer dan een salarisstrook en (hopelijk) wat leuke collega’s en taken. Een baan die echt goed bij je past zorgt voor een gelukkiger leven.


In tegenstelling tot “vroeger” is een baan veel meer dan werken alleen. Natuurlijk moet er geld verdiend worden, maar ons werk is steeds meer een verlengstuk van onze persoonlijkheid; een plek om ons te ontplooien en ontwikkelen. Naast goede basisvoorwaarden kijken we steeds meer naar andere zaken zoals: past dit bedrijf wel bij me? Wat voor mensen staan er aan het roer? Kan ik m’n ei hier wel kwijt? Werken er leuke collega’s? Wat voor ontwikkelingsmogelijkheden zijn er voor me?

Het vinden van een “goede baan” is daarmee verschoven naar “een baan die bij me past”. En dat is precies wat wij doen: we zoeken de juiste persoon voor de juiste baan binnen het juiste bedrijf. Geld verdienen kan overal, maar iedere dag met een glimlach naar je werk is veel meer waard.

Hoe wij dat doen? Door zowel onze kandidaten als onze partners door-en-door te kennen. En dan bedoelen we niet simpel proberen voor te stellen wat voor type mens of type bedrijf te maken hebben, maar we leren ze écht kennen. We kijken verder dan een CV en verder dan een ‘over ons’-pagina van onze partners. Dit vinden we niet alleen leuk, want wij geloven oprecht in relaties, maar we zien dit als absolute voorwaarde om succesvol te kunnen zijn in deze branche. Er is al oppervlakkigheid genoeg, laten we daar een verschil maken!


Werken bij Captimo

We zijn, net als onze opdrachtgevers, altijd op zoek naar nieuw talent. Immers, het vinden van talent is óók een talent. Bij ons is daarom altijd ruimte voor slimme, gemotiveerde mensen die graag met mensen werken en het leuk vinden om in een snel groeiend bedrijf te werken.

Neem een kijkje bij onze actuele vacatures of neem contact met ons op als je denkt dat je bij ons past:

Link Builder
Zwolle, Voltijds, Deeltijds
SEO Specialist
Zwolle, Voltijds, Deeltijds
Recruiter
Zwolle, Voltijds
Accountmanager
Zwolle, Voltijds
Online Marketeer
Zwolle, Voltijds