Traineeship Marketing

Zorg voor een vliegende start en word Digital Expert!

Home » Traineeship

Captimo® Marketing Traineeship

Wil jij je carrière beginnen als echte Digital Expert en jezelf ontwikkelen tot een ervaren specialist in dit vakgebied? En weet je nog niet helemaal waar jouw passie of specialisatie zit? Dan is ons Marketing Traineeship de perfecte kans voor jou! Met ons dit traineeship stomen we jou klaar tot een echte online marketingtopper. Je begint bij ons intern en wanneer je er klaar voor bent zetten we jou in op diverse klussen bij onze partners.

Je krijgt de uitgelezen kans om bij verschillende organisaties en met verschillende mensen te werken en je komt in aanraking met verschillende specialisaties. Op deze manier kun je jezelf in korte tijd ontwikkelen tot een specialist in jouw vakgebied. Daarnaast bouw je natuurlijk automatisch aan een relevant netwerk in de marketingbranche.

Marketing Traineeship programma

Het programma duurt, afhankelijk van jouw wensen, 12 tot 24 maanden. Gedurende dit programma zul je worden opgeleid en gecoacht door ervaren marketingprofessionals. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en te leren van de praktijkervaringen van je collega’s. Je werkt standaard 3 of 4 dagen per week aan een opdracht en 1 dag ben je intern bij je collega’s van Captimo.

De eerste twee maanden gaan we vooral bezig met jou, jouw kwaliteiten, jouw wensen en jouw ambities. We gaan er vanuit dat je al wel wat basics beheerst, maar we gaan dieper in op SEO, SEA, Content, Ecommerce, CRO, Analytics en gaan aan de slag met diverse tools. Na deze periode gaan we telkens samen op zoek naar een passende uitdaging bij één van onze partners om jou klaar te stomen als echte Digital Expert.

Na het traineeship heb je verschillende mogelijkheden: je gaat rechtstreeks in dienst bij een opdrachtgever, je laat je via Captimo detacheren voor nog meer gave opdrachten of je gaat voor jezelf aan de slag!

Voor wie?

Ons Marketing Traineeship is geschikt voor pas afgestudeerden met een diploma in de richtingen marketing, communicatie, commerciele economie, bedrijfskunde of een ander gerelateerd vakgebied. We zoeken naar kandidaten met een passie voor marketing en een sterke motivatie om te groeien en zich te ontwikkelen in dit vakgebied.

Het traineeship is perfect voor talenten die graag meer ervaring op doen en zich nog breder willen ontwikkelen. Het traineeship is namelijk de uitgelezen kans om kennis en ervaring op te doen in meerdere disciplines van online marketing en om te bouwen aan je netwerk.

Overige vereisten:

 • Een afgeronde opleiding, welke richting is niet heel relevant (MBO, HBO of WO)
 • Je hebt een passie voor online marketing
 • Je bent enorm nieuwsgierig en leergierig
 • Je bent prettig in de omgang
 • Je hebt een analytisch denkvermogen
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een startsalaris van €2.500,- bruto per maand (o.b.v. fulltime)
 • Direct een vast contract
 • 2x per jaar instromen
 • Een intensief trainingsprogramma van 12 tot 24 maanden
 • Onkostenvergoeding voor o.a. telefoon-, reis-, en verblijfskosten
 • Een Macbook (of ander mooi gereedschap)
 • Gerichte cursus in jouw specialisatie naar keuze
 • Een op maat gemaakt ontwikkelingsplan gericht op jouw individuele leerbehoeften
 • Werkervaring bij verschillende organisaties
 • Persoonlijke begeleiding en coaching van ervaren marketingprofessional

Iets voor jou? Upload dan je CV en vertel ons meer over je motivatie:

Upload je CV en motivatie

“Door het Traineeship van Captimo heb ik ontdekt dat mijn passie bij CRO ligt, terwijl ik daar eerst eigenlijk helemaal niet zo mee bezig was. Erg leuk traject en veel nieuwe mensen leren kennen.”

Thomas – ex-trainee

De selectieprocedure

Stap 1: Intake

Nadat jij je CV en motivatie hebt verstuurd, neemt één van onze praktijkbegeleiders contact met je op om jouw aanmelding in detail door te nemen. Wanneer we denken dat er een match is, plannen we een kennismaking in. Geen match? Even goede vrienden!

Stap 2: Kennismaking

Na een positieve intake maken we graag een keer kennis met je. Dat kan bij ons op kantoor, maar we kunnen ook ergens afspreken wat voor jou prettig is. Pssst: we zijn gek op de lunches bij Van der Valk. 😉

Stap 3: Voorselectie

Omdat we maar een beperkt aantal trainees per seizoen kunnen aannemen, maken we gebruik van een voorselectie. Zit je hier bij? Dan mag jij een pitch voorbereiden. Zit je er niet bij? Dan kijken we of we op een andere manier iets voor elkaar kunnen betekenen.

Stap 4: Pitches

Tijdens de pitches krijg jij de kans om jezelf op de kaart te zetten en ons te overtuigen dat wij jou moeten kiezen voor ons traineeship. Verras ons!

Stap 5: Contract & aan de slag!

Heb je ons overtuigd en zien we het van beide kanten zitten? Dan gaan we een krabbel zetten en aan de slag!

Klinkt ingewikkeld? Nee hoor, bovenstaand proces kan wat ons betreft een kwestie zijn van dagen!

Ben jij straks een Digital Expert?

Wij stomen jou klaar voor een carrière in de online marketing!

Upload je CV en motivatie